Hesap silme
Son güncellenme: 08/10/2026
Clump hesabınızı ve hesabınıza bağlı verileri istediğiniz an silebilirsiniz.
Uygulama içinden
- Clump uygulamasını açın.
- Ayarlar sekmesine gidin.
- Hesabı Sil seçeneğine dokunun.
- Hesabımı Kalıcı Olarak Sil ile onaylayın.
Uygulamaya erişemiyorsanız
Uygulamayı kaldırdıysanız ya da hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınıza kayıtlı telefon numarasını belirterek contact@clumpapp.com adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönderin. Talebin size ait olduğunu doğruladıktan sonra hesabınızı en geç 30 gün içinde sileriz ve size bilgi veririz.
Silinen ve saklanan veriler
Hesabınızı sildiğinizde hesap bilgileriniz ve sürüş konum kayıtlarınız silinir. Kanunen saklanması gereken kayıtlar yalnızca kanuni süre boyunca saklanır. Ayrıntılar için Gizlilik Sözleşmesi'ne bakın.